Skvělá florbalová parta, top zážitky, tisícovka snědených rohlíků!

Jako každý rok nám to neskutečně uteklo a v Budišově se již po čtvrté potkala mega parta nadšených florbalistů a florbalistek z různých částí ČR. Oba turnusy byly obsazené tak, že jsme na závěr ještě nafoukli kapacitu toho druhého. Setkala se nám tak většina pravidelných účastníků, nemálo nováčků však skvěle doplnilo parádní tréninkové skupiny. Poprvé jsme měli na místě i skupinku holek, které se mezi kluky vůbec neztratily, naopak posbíraly celou řadu úspěchů.

Tradičně nadupané florbalové tréninky všechny pořádně prověřili. Zaměřili jsme se na roli hráče bez míčku, zakončování pod tlakem, osobní souboje a spoustu dalšího. Vše probíhalo zábavnou a soutěžní formou. Nechyběly tipy a triky našich trenérů v oblasti skills, nové výzvy nebo zbrusu nová Melounová trefa a kolo štěstí. Protože jsme #vicnezflorbal, užili jsme si na maximum i neflorbalový program v podobě vodních her, soutěží zaměřených na spolupráci, lanového centra, úpolových her, minigolfu a koupaliště. Již tradicí se stal náš unikátní noční neonový florbal po tmě. Vítězi závěrečného Meloun Cupu byli všichni, nejen ti s medailí na krku a zápisem na pohár.

Je super sledovat, jak nám účastníci každoročně rostou, nejen po florbalové stránce. Pro tuto skvělou partu to děláme a neskutečně nás to spolu baví 🙂 Tak na viděnou zase za rok, při pátém jubileu!