Jaký byl Junior florbal kemp 2023?

Letošní ročník Junior kempu se díky všem zúčastněným perfektně vydařil! Dva zcela zaplněné turnusy hráči z různých koutů Moravy bavily nejen florbalem a skvěle zvládnutým programem, vytvořily hlavně suprové party a další nezapomenutelné zážitky v malém městečku s luxusní halou.

Prvního turnusu se tradičně účastnila skupinka mladších hráčů, která již ale bez problémů zvládala náročnější cvičení. Ve starší zkušené skupině se sešli ostřílení borci, kteří byli výkonnostně naprosto vyrovnaní a parádně si tak všichni zahráli.

Na druhém turnusu se nám proháněli na hřišti ligoví hráči z celé Moravy, florbalové tréninky probíhaly na velmi vysoké úrovni a o pěkné akce během zápasů nebyla nouze.

Náročný a pestrý program zvládli všichni na jedničku. Vyzkoušeli jsme si na rozlehlém hřišti diskgolf, pronajali soukromý wellness, zahráli si florbal po tmě v záři neonových barev nebo populární fotbal na kluzké plachtě. Nesměl chybět tradiční závěrečný Meloun Cup, kde si účastníci vybojovali medaile nebo věčný zápis na pohár. Oba turnaje probíhaly za velké účasti a podpory rodičů a pěkně jsme tak vždy zakončili úspěšné florbalové týdny.

Děkujeme všem za další parádní ročník a těšíme se na společné zážitky v roce 2024!

Tým Junior florbal kempu